Energiatudatos Vállalat

Az Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat első szintje. Ez a szint nem igényel múltbéli sikereket, már megvalósult energiahatékonysági fejlesztéseket, azonban erős elkötelezettséget kíván az ilyen irányú fejlődésre.

 
Energiatudatos_Vallalat_logo_2019_evszammal_uj.jpg

Energiahatékony Vállalat

Az Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat második szintje. Ha egy szervezet el szeretné érni ezt a szintet, akkor már megvalósult, sikeres energiahatékonysági projektet/intézkedést kell tudni bemutatnia és azt megfelelően alátámasztania.

 
Energiahatekony_Vallalat_logo_2019_evszammal_uj.jpg

Energiatudatos Intézmény

Az Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat első szintje. Ez a szint nem igényel múltbéli sikereket, már megvalósult energiahatékonysági fejlesztéseket, azonban erős elkötelezettséget és a jövőre vonatkozó megalapozott vállalásokat igényel a fejlődésre.

 
Energiatudatos-intézményi_2019.jpg

Energiahatékony Intézmény

Az Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat második szintje. Egy szervezet akkor kaphatja meg ezt a díjat, ha már van megvalósult, sikeres energiahatékonysági projektje, és ezt be is tudja mutatni.

 
Energiahatékony-intézményi_2019.jpg

Energiatudatos Iskola

Energiatudatos Iskola Címet kaphatnak azok az iskolák, akik szemléletformálási, mentorálási tevékenységükkel és példamutatással segítik a diákok fenntarthatósági tárgyú nevelését.

Energiatudatos_Iskola_2019egyenes.jpg

Energiahatékony Iskola

Energiahatékony Iskola Címet kaphatnak azok az iskolák, amelyek megvalósított energetikai beruházásokkal, így mérhető megtakarításokkal és/vagy mérhető megújuló energiatermeléssel rendelkeznek.

Energiahatekony_Iskola_2019logo.jpg

Energiatudatos Önkormányzat

Energiatudatos Önkormányzat Címet kaphatnak azok az önkormányzatok, amelyek kész tervekkel és ezekre épülő benyújtott pályázatokkal, így erős elkötelezettséggel rendelkeznek az energiatudatosság iránt.

 
Energiatudatos-önkori_2019.jpg

Energiahatékony Önkormányzat

Energiahatékony Önkormányzat Címet kaphatnak azok az önkormányzatok, amelyek a kész terveken és benyújtott pályázatokon túl megvalósított és lezárt energetikai beruházásokkal, így mérhető megtakarításokkal vagy mérhető megújuló energiatermeléssel rendelkeznek.

 
Energiahatekony-önkori_2019.jpg

Egyéni szakértő

Egyéni szakértőket is díjaznak az Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat keretében. Olyan személyek jelentkezését várják, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak energetikai területen. 2019-ben az alábbi kategóriákban került sor a pályázat meghirdetésére:

  1. Az év energetikai tanácsadója 2019

  2. Az év megújuló energetikai fejlesztője 2019

  3. Az év energetikusa/energiamenedzsere 2019

  4. Az év fiatal energetikai szakértője 2019