Jelentkezés a 2019-es Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat
 

Egyéni szakértői díjaira

 

Az  Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat keretében minden évben díjazzuk az egyénileg kiemelkedő teljesítményt nyújtó energetikai szakértőket. 2019-ben az alábbi kategóriákban kerül sor a pályázat meghirdetésére:

  1. Az év energetikai tanácsadója 2019

  2. Az év megújuló energetikai fejlesztője 2019

  3. Az év energetikusa/energiamenedzsere 2019

  4. Az év fiatal energetikai szakértője 2019

 

A részletes pályázati feltételeket itt találja: Pályázati feltételrendszer

 

Önnek nincs más dolga a pályázathoz, mint kitölteni az alábbi pályázati adatlapot. 

Pályázó személy adatai
Pályázó személy neve *
Pályázó személy neve
Pályázó által kezelt éves energiafogyasztás összesen (GWh)
Kérjük, hogy adja össze villamosenergia és gázfogyasztását. Gázfogyasztása GWh-ra történő átváltásához kérjük a KSH fűtőértéket figyelembe venni, mely szerint 1 m3 földgáz fűtőértéke átlagosan 34MJ, azaz 9,44 kWh.
Egyéni pályázat
A "Pályázat beküldése" gombra történő kattintással Ön elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a pályázat keretében megadott személyes és szervezeti adatait a pályázata elbírálása érdekében felhasználjuk és tároljuk. Ön bármikor nyilatkozatban kérheti adatai törlését.
A "Pályázat beküldése" gombra történő kattintással Ön a megadott adatokkal vesz részt a pályázati folyamatban. Az adatok valóságtartalmának igazolása a pályázati folyamat része. Szándékosan valótlan adatok megadása a pályázatból való automatikus kizárást eredményez. Az adatok utólagos korrekciója csak emailes megkereséssel lehetséges, az info@mi6.hu email címen.