LEZÁRT
Jelentkezés a 2019-es Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat

 
Egyéni szakértői díjaira

DR. ÁDER JÁNOS KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK FŐVÉDNÖKSÉGÉVEL ÉS DR. SZILI KATALIN MINISZTERELNÖKI MEGBÍZOTT VÉDNÖKSÉGÉVEL

 

Az  Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat keretében minden évben díjazzuk az egyénileg kiemelkedő teljesítményt nyújtó energetikai szakértőket. 2019-ben az alábbi kategóriákban kerül sor a pályázat meghirdetésére:

  1. Az év energetikai tanácsadója 2019

  2. Az év megújuló energetikai fejlesztője 2019

  3. Az év energetikusa/energiamenedzsere 2019

  4. Az év fiatal energetikai szakértője 2019

 A részletes pályázati feltételeket itt találja: Pályázati feltételrendszer

 Önnek nincs más dolga a pályázathoz, mint kitölteni az alábbi pályázati adatlapot. 

Pályázó személy adatai
Pályázó személy neve *
Pályázó személy neve
Pályázó által kezelt éves energiafogyasztás összesen (GWh)
Kérjük, hogy adja össze villamosenergia és gázfogyasztását. Gázfogyasztása GWh-ra történő átváltásához kérjük a KSH fűtőértéket figyelembe venni, mely szerint 1 m3 földgáz fűtőértéke átlagosan 34MJ, azaz 9,44 kWh.
Egyéni pályázat
A "Pályázat beküldése" gombra történő kattintással Ön elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a pályázat keretében megadott személyes és szervezeti adatait a pályázata elbírálása érdekében felhasználjuk és tároljuk. Ön bármikor nyilatkozatban kérheti adatai törlését.
A "Pályázat beküldése" gombra történő kattintással Ön a megadott adatokkal vesz részt a pályázati folyamatban. Az adatok valóságtartalmának igazolása a pályázati folyamat része. Szándékosan valótlan adatok megadása a pályázatból való automatikus kizárást eredményez. Az adatok utólagos korrekciója csak emailes megkereséssel lehetséges, az info@mi6.hu email címen.