Energiatudatos / Energiahatékony Önkormányzat Díj

 DR. ÁDER JÁNOS KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK FŐVÉDNÖKSÉGÉVEL ÉS DR. SZILI KATALIN MINISZTERELNÖKI MEGBÍZOTT VÉDNÖKSÉGÉVEL

Az Energiatudatos Önkormányzat Díj megszerzéséhez az alábbi lépésekre van szükség:

  1. A pályázati formanyomtatvány kitöltése és beküldése

  2. Regisztrációs díj (95.000 Ft + áfa) befizetése

  3. Energiahatékony önkormányzat díj esetén hitelesített számítási módszertanunk szerint kiszámításra kerül, hogy a projekt mennyivel járul hozzá a Virtuális Erőmű építéséhez. Ezt nevezzük “bebankolásnak”.

  4.  Védjegyhasználati hozzájárulás megküldése

A pályázatban bemutathatók a 2014-20-as időszakban TOP, KEHOP, EFOP stb. forrásból, valamint az egyéb uniós (pl. LIFE) vagy hazai központi, illetve helyi költségvetési forrásból (1) megvalósítani tervezett és (2) megvalósítás alatt álló energetikai és klímavédelmi beruházások.

Címek

Energiatudatos Önkormányzat Címet kaphatnak azok az önkormányzatok, amelyek kész tervekkel és ezekre épülő benyújtott pályázatokkal, így erős elkötelezettséggel rendelkeznek az energiatudatosság iránt.

Energiahatékony Önkormányzat Címet kaphatnak azok az önkormányzatok, amelyek a kész terveken és benyújtott pályázatokon túl megvalósított és lezárt energetikai beruházásokkal, így mérhető megtakarításokkal vagy mérhető megújuló energiatermeléssel rendelkeznek.


A részletes pályázati feltételeket itt találja: pályázati feltételrendszer

 
Energiatudatos-önkori_2019.jpg
Energiahatekony-önkori_2019.jpg
 

A pályázat benyújtási határideje: 2019. február 10. 

 

PÁLYÁZATI FORMANYOMTATVÁNY

A pályázati formanyomtatványra kapott információkat bizalmasan kezeljük. A pályázati formanyomtatvány kitöltése az adatok és információk birtokában 5-10 percet igényel.

Együttműködését, válaszait előre is köszönjük!

 

Lakosság száma *
Települési önkormányzat típusa *
Önkormányzat postacíme *
Önkormányzat postacíme
Pályázati adatok
1. Figyelemmel kísérik az önkormányzat energiafogyasztását?
2. Használ a település megújuló energiát?
3. Jelentkeznek-e a településen a klímaváltozás hatásai? (pl.: villámárvíz, vízhiány, a természetes környezet változása, intenzív viharok)
4. Van kijelölt felelőse, vagy alkalmaznak külső tanácsadót, aki szakmailag "mentorálja" az energia és klímakérdéseket?
Megvalósítás alatt álló beruházások
Megvalósult beruházások
Jövőbeli tervek
9. Rendelkezik a település helyi energetikai és/vagy klímastratégiával, akciótervvel? *
További soft energetikai / klímavédelmi / szemléletformálási programok
A "Pályázat beküldése" gombra történő kattintással Ön elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a pályázat keretében megadott személyes és önkormányzata adatait a pályázata elbírálása érdekében felhasználjuk és tároljuk. Ön bármikor nyilatkozatban kérheti adatai törlését.
A "Pályázat beküldése" gombra történő kattintással Ön és/vagy az Ön által képviselt önkormányzat a megadott adatokkal vesz részt a pályázati folyamatban. Az adatok valóságtartalmának igazolása a pályázati folyamat része. Szándékosan valótlan adatok megadása a pályázatból való automatikus kizárást eredményez. Az adatok utólagos korrekciója csak emailes megkereséssel lehetséges, az info@mi6.hu email címen.