Töltsd le az applikációt, és mentsd meg a világot vidám küldetésekkel!

VEDD FEL A KESZTYŰT A KÖRNYEZETSZENNYEZÉS ELLEN, ÉS CSINÁLD VÉGIG A JÁTÉKOS KÜLDETÉSEKET ÉRTÉKES NYEREMÉNYEKÉRT! RÁADÁSUL NEM CSAK A KÜLDETÉSEKET DÍJAZZUK, HANEM AZT IS, HA MINÉL TÖBB BARÁTODAT MEGHÍVOD!

Az APP-ot letöltő, és a néhány perc alatt megoldható kihívásokat teljesítő fiatalokra ugyanúgy milliós nyeremények várnak, mint az iskolákra, vagy azokra, akinek az ajánlásával a legtöbb új tag csatlakozik az APP-hoz! 

Névtelen.png

A Virtuális Erőmű Program (VEP) szakemberei a pandémia alatt több más innovációval együtt előkészítettek egy olyan digitális keretrendszert (V-GO), amely web-es és APPlikációs megoldással épít fenntartható közösségeket.

A V-GO applikáció a most április 19-én indult Fenntarthatósági Témahéten (FTH) debütált az iskolások körében és célja, hogy 1 év alatt 1 millió 25 év alatti fiatalt és több millió teljes lakossági partner töltse le, és használja aktívan.

V-go.png

A V-GO applikáció használata

1. Letöltés

Az applikáció letölthető IOS és Android rendszerű telefonokra is a következő linkeken:

2. Regisztráció

Az applikációba történő regisztráció nagyon egyszerű, ugyanis ezt kétféleképpen tudjuk megtenni:

a)      Létrehozunk egy teljesen új profilt e-mail címünk és egy jelszó megadásával

b)      A már meglévő Google vagy Facebook fiókunkon keresztül regisztrálunk.

 
Fontos, hogy amennyiben 16 év alatti diák regisztrál, ügy szükség van a szülő hozzájárulásához, amit egy nyilatkozat kitöltésével és visszaküldésével tudnak igazolni!

A diákok a regisztráció során megadott e-mail címre automatikusan megkapják a szülői hozzájáruló nyilatkozatot. A szülő által kitöltött és aláírt dokumentumot a v-go@mi6.hu e-mail címre kell visszaküldeni. A 16 éven aluli diákok a szülői nyilatkozat megérkezéséig is részt vehetnek a küldetésekben, azonban a küldetésekben elért eredményük csak akkor lesz értékelve és díjazva, ha visszaérkezik a szülői nyilatkozat. Amennyiben ez nem történik meg a 16 év alatti diákok esetében, úgy a regisztrációjuk és összes tevékenységük törölve lesz a rendszerből!

3. Az applikáció használata

A regisztrációt és a bejelentkezést követően a képernyőn megjelennek a küldetések, amiket a diákoknak teljesíteniük kell. A küldetések közül ki lehet választani, hogy melyiket szeretnénk elsőként megoldani.

A küldetések a következőek:

  • Fenntartható közösségek, a VEP

  • Klímabajnok

  • Vízőrzők

A Mi6 ügynökség vészhívása megérkezett: veszélyben a bolygó!
Dieg007 az ügynök egér újra meg kell, hogy mentse az egész teremtett világot - ezzel a jövő generációkat.
Harca során: a fiatalok segítségével megkeresi az anyag- és energia-megtakarításokat - ezzel megelőzve a hulladékok képződését és az energia-pazarlást.

Névtelen1.png

Minden küldetéshez tartozik egy 1-1,5 perces videó, aminek a megnézését követően a diákok tesztelhetik tudásukat különböző kérdéseken keresztül. Ez remek lehetőség, hogy a tanulók felmérjék ismereteiket, készségeiket és jártasságukat egy-egy témában.

4. Megosztás

Diego007 sikere csak eltökélt támogatónők és elszánt ügynökök segítségével lehetséges - hiszen barátok és segítség nélkül minden hős elbukna. Ezért erős fenntarthatósági közösség – a Mi6 fenntarthatósági ügynöki hálózat szervezését is támogatja az APP.

 

Az applikáció támogatója

{ postion: fixed; left: 0; bottom: 0; right: 0; }