Regisztráció 
a 2018-as Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat
Díjátadó Gálára

 

 

Tisztelt Díjazottak! Kedves kísérők!

A Magyar Innováció és Hatékonyság Nonprofit Kft. minden évben megrendezi a Virtuális Erőmű Program Energiahatékonysági Kiválósági Pályázatának Díjátadó Gáláját.

Idén, köszönhetően a nagy érdeklődésnek és pályázói létszámnak, patinás helyszínünk teremkapacitása miatt a rendezvényen való részvételt előzetes regisztrációhoz kell kötnünk.

Ez úton kérjük a tisztelt meghívottakat és érdeklődőket, hogy alábbi regisztrációs lap kitöltésével segítsék a munkánkat és foglalják le helyüket a rendezvényre. A rendezvényen való részvétel előfeltétele a regisztráció. 

 

Résztvevő neve *
Résztvevő neve
Részvétel célja *
A "Regisztráció beküldése" gombra történő kattintással Ön vállalja, hogy részt vesz a díjátadó gálán. Az adatok utólagos korrekciója vagy a regisztráció lemondása az info@mi6.hu email címre küldött emailben lehetséges. A "Regisztráció beküldése" gombra kattintással Ön elfogadja, és korlátozás és ellenszolgáltatás nélkül hozzájárul, hogy az eseményen készülő videón és fotó felvételeken megjelenhet, mely fotó és videó felvételek a későbbiekben nyilvánosan letölthetők lesznek a szervező weboldaláról. Tájékoztatjuk a díjazottak kísérőit, hogy a teremkapacitás túlcsordulása esetén a díjátadó az előtérben kivetítőn keresztül tervezetten követhető lesz.                                                                                      Köszönettel: a szervezők