INDUL A V-GO, A VEP FENNTARTHATÓSÁGI SZEMLÉLETFORMÁLÁSI ÉS KÖZÖSSÉGÉPÍTÉSI APPLIKÁCIÓJA – EZZEL MEGKEZDŐDIK A LAKOSSÁGI VEP ELSŐ ÜTEME IS

Az APP-ot letöltő, és a néhány perc alatt megoldható kihívásokat teljesítő fiatalokra ugyanúgy milliós nyeremények várnak, mint az iskolákra, vagy azokra, akinek az ajánlásával a legtöbb új tag csatlakozik az APP-hoz 

2021 tavaszán, a Fenntarthatósági Témahéten debütál 1.0 verzióban és őszre készül el a kvázi kész változata a V-GO applikációnak.  

Az APP háttértörténetében a Mi6 ügynökség vészhívása megérkezett: veszélyben a bolygó

Dieg007 az ügynök egér újra meg kell, hogy mentse az egész teremtett világot - ezzel a jövő generációkat. 

Harca során: a fiatalok segítségével megkeresi az anyag- és energia-megtakarításokat - ezzel megelőzve a hulladékok képződését és az energia-pazarlást.

Ebben segítenek neki virtuális ügynök eszközei: a VEP, a VHP és a VEK.

Sikere csak eltökélt támogatónők és elszánt ügynökök segítségével lehetséges - hiszen barátok és segítik nélkül minden hős elbukna. Ezért erős fenntarthatósági közösség – a Mi6 fenntarthatósági ügynöki hálózat szervezését is támogatja az APP.  

Egységben az erő - és minden kis hozzájárulás számít! 

És a végén győzni fog a jók szövetsége. És ez nem tündérmese. 

3x3 alapkihívással indul az mellyel 3 fejlesztési lépcsőben egymillió diákot, majd ősztől közel ennyi felnőttet is meg kívánunk szólítani itthon.  

A Virtuális Erőmű Program szakemberei egyformán fontosnak érzik a 8-18 éves korcsoportokon belül a kisiskolások, az általános iskola utolsó évfolyamaira járók, valamint a középiskolások szemléletformálását is, de a cél a teljes lakosság elérése és hálózattá szervezése a V-GO segítségével. 

V-Go! Mi megyünk - Gyertek Ti is velünk és Diég007-val! Mentsük meg újra a világot a Mi6 ügynökeiként

{ postion: fixed; left: 0; bottom: 0; right: 0; }