Áder János Strasbourgba is a VEP-et viszi magával

“A legtisztább energia az amit meg sem termelünk - a sok kicsi megtakarítás pedig egyben már sokra megy” - Áder János köztársasági elnök a VEP két legfontosabb jelmondatát idézve indult útra az Európa Tanács ülésére Strasbourgba.

Az államfő a 2019-es ENSZ csúcs után most ismét a VEP modellt ajánlja a klímaválság egyik lehetséges megoldásaként - most elsősorban Európa vezetői részére. 

Az Európai Bizottság közben a lakossági VEP (az EMZBI, mint a lakossági ingatlanok felújítását támogató innovatív VEP startup  https://www.emzbi.hu/) nemzetközi bevezetésének lehetőség-elemzésére 5 Európai országban (közte többek között Angliában, Olaszországban és Portugáliában) komoly összegű közvetlen brüsszeli támogatást ítélt meg a VEP-et működtető Mi6 részére.  

A VEP ezzel - a Koronavírus nemzetközi mozgásokat korlátozó hatása ellenére - a története során legnagyobb hazai növekedést hozó 2021-es év utolsó negyedévében újra komoly nemzetközi expanziót is elindít, ráadásul immár piaci alapon, franchise rendszerben kiépítve az egyes régiós központokat.

{ postion: fixed; left: 0; bottom: 0; right: 0; }