Virtuális Erőmű Program (VEP) XIII. Díjátadó Gálája a tervezett 2022. novemberi időpont helyett csak 2023. kora tavaszán kerülhet megrendezésre

Tisztelt Díjazottunk!

Kedves Partnerünk!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Parlamentben jövő év tavaszáig minden külsős rendezvény megrendezési joga felfüggesztésre került

Ennek megfelelően a Virtuális Erőmű Program (VEP) XIII. Díjátadó Gálája a tervezett 2022. novemberi időpont helyett csak 2023. kora tavaszán kerülhet megrendezésre.   

Minden partnerünk szíves megértését kérjük a tőlünk kívül álló ok miatti csúszás okán.

Mivel az idei év kiemelt sikereket és minden korábbit meghaladó eredményeket hozott, a rendkívüli helyzet ellenére még az év vége előtt nagy nyilvánosságú sajtótájékoztatót tartunk, illetve egy összefoglaló videót is megjelentetünk. Mindemelett minden nyertes pályázónknak, jövőbeli díjazottunknak hamarosan megküldjük az elnyert címhez tartozó logót, valamint igény esetén elektronikus formában a tanúsítványt is - ennek igényét kérjük, válaszlevélben jelezzék. 

Mivel a tavaszra csúszó díjátadó a 2022-es évet fedi le, az, ill. annak köre nem vonatozik a 2023-as évre. A VEP XIV., 2023-mas Díjátadó Gáláját - reményeink szerint – 2023. őszén már rendes menetrend szerint rendezhetjük meg.

{ postion: fixed; left: 0; bottom: 0; right: 0; }